people

САМО ДНЕС – супер разпродажба на самолетни билети с австрийски авиолинии

До полунощ на днешния ден можете да резервирате самолетни билети на неустоимо ниски цени за далечни дестинации.
Офертата е валидна до 23:59 на 15 април 2013 и важи за пътувания от 1 май до 30 юни 2013.

Разпродажбата на самолетни билети е за следните дестинации:
Дубай – от 410 евро
Банкок – от 605 евро
Пекин – от 479 евро
Кайро – от 435 евро
Токио – от 689 евро
Делхи от 635 евро
Амам от 449 евро
Торонто от 745 евро

Резервирайте сега с Александър Тур! Промоцията е валидна под името Rеd weekend BG на Австрийски авиолинии!

Comments Off |

Самолетни билети Кипър

Бългерия Еър и

Кипърски авиолинии

с договор за партньорство

 

България Ер и Кипърските авиолинии се съгласиха на сътрудничество, според което пътниците, пътуващи по дестинация България Кипър България ще могат да си купуват двупосочни билети, използвайки двете авиокомпании.

Подписаният миналата седмица договор – на 24 януари – ще улесни близо 60-те хил. пътници които пътуват до Кипър годишно. Новата спогодба ще увеличи полетите, като намали цената на самолетни билети София Кипър, това е очакваният ефект от сътрудничеството на двете авиокомпании. Както България Ер, така и Кипър авиолинии очакват ръст на превозените пътници. През летните месеци, когато трафикът към дестинация Кипър е увеличен, самолетните билети от София ще са на по-добра цена от досегашната, такива са очакванията на пазара.

В момента полетите от България – София до Кипър – Ларнака и обратно са четири пъти седмично – всеки понеделник, четвъртък, петък и неделя. От София до Пафос полети има всяка събота.

Цената на самолетните билети до Кипър започва от 65 евро за еднопосочен билет и от 130 евро за двупосочен билет , като в цената не са включени летищни и други такси.

Comments Off |

Самолетни билети Рим

Евтини самолетни

билети

до Рим – оферти 2013

Пътуване със самолет – нискобюджетни полети Рим

През 2013 е важно да съобразите пътуването си до Италия и Вечния град със събитията, които влияят върху цените на самолетните билети. През тази година в Рим няма големи събития от ранга на международни спортни шампионати или домакинства на многомилионни събития, както бяха Лондон през 2012-та и Рим по време на ежегодния карнавал. Все пак, културна столица и град, привличащ туристи ежедневно, Рим разполага с достатъчно събития, които да довеждат в столицата хиляди туристи.

През 2013 в Рим е домакин на множество ежегодни фестивали, сбирки, изложби, мероприятия, конгреси, както и на редица културни събития и големи концерти. Сред тях си струва да посетите Фестивалът на Свети Лоренцо, който се провежда на 10-ти август и хиляди вярващи католици се струпват да отпразнуват празника на един от патроните на града. Сан Лоренцо е покровител на библиотекарите, архивистите и готвачите. Изгорен по време на гонениятав 3-ти век, главата на светеца, тачена като сакрална реликва се изкарва за поклонение във Ватикана по време на фестивала.

От юни до септември, различните могат да посетят през почивните дни така наречената Гей улица Gay Street di Roma, която като много други подобни квартали е обособена с приятелски настроени към гей връзките заведения, книжарници, кафенета и други социални места, на които е закачен флагът на добронамереността към еднополовите връзки – знаме с цветовете на дъгата. През летните месеци в “Гей Вилидж” в Рим предлага забавни програми и представления и много звезди и идвестни личности и политици посещават близо трийсет метровата улица.

В края на юли 2013 в Рим се провежда модната седмица Алта Рома, на която се представят последните тенденции в модата на италианските дизайнери. Събитието е отворено за млади дизайнери и влияе върху общата атмосфера на целия град; срещи на известни дизайнери и прочути топмодели из града са обичайни, а те самите посещават или лично участват в дефилетата на подиума. Събитието цели да достигне най-младите в света на италианската мода. Събитието не оказва директно влияние върху цените на самолетни билети София-Рим, но като всяко по-мащабно мероприятие като цяло завишава цените на самолетните билети. Възползвайте се от офертите на нискобюджетните линии за пътуване до Рим, макар че кацането е сравнително далеч от града, на летище Фиумичино, което може да оскъпи цялостното ви пътуване и общи транспортни разходи. От летище Фиумичино до Рим се стига бързо и не е много скъпо – от летището до Рим има два влака – FR1 и Леонардо експрес. Има разлика в цените на двата влака – FR1 излиза около 8 евро на човек, а Leonardo Express е приблизително 15 евро в едната посока. Най-евтин вариант остават т.нар шатъл бусове Фиумичино – Рим, които струват около 6 евро в едната посока. За тях се чака около 45 мин. а шатъл буса ще ви закара направо на Термини или на гара Пирамид, до които се пътува около 20тина минути при ненатоварен трафик. Като се има пред вид, че много от нискобюджетните самолетни полети до Рим и Фиумичино са нощни или в ранните часове на деня, трафикът се очаква да не е висок.

От 8 юни до 15 август по-младите пътници до Рим могат да се насладят на фестивала Рим Винтидж, по време на който различни групи правят своя първи пърформанс или се организират концерти на любими бендове. Пърен календар на събитията за 2013 можете да проследите на страницата на Рома Винтидж.

През май 2013 в Рим се провежда и изложение на коне и различни прояви свързани с конен спорт и събития с езда. За всеки любител на тези царствени животни присъствието на това шоу е привилегия, тъй като ежегодно на този фестивал се представят великолепни нови породисти екземпляри, някои от които на нечувано високи цени.

През 2013 в Рим можем да ви гарантираме едно – приятно прекарване по улиците на Вечния град, където хилядите малки кафенета работят за вас, от уханните тераси на ресторантите се носи неустоимата миризма на истинска италианска пица и паста, а виното се лее леко и благоуханно. Резервирайте сега своя полет до Рим с Александър Tур  – 02* 983 30 90 и се насладете на изгодна почивка и най-добрите римски хотели. Туроператорът предлага настаняване и екскурзоводско обслужване на групи.

Comments Off |

Самолетни билети Токио

Необходим ви е самолетен билет до една от най-далечните дестинации спрямо София, България – Токио? Задачата не е трудна, ако следвате нашия блог и информацията, която публикуваме на нашите страници.
При резервации до 20 декември 2012 Луфтханза ви дава възможност да закупите самолетен билет до Токио (двупосочен, с всички летищни и багажни/ според политиката за багаж на авиокомпанията/ такси) на цена от 599 евро!

Пътуващите често до далечни дестинации като Япония или Австралия знаят колко ниска е тази цена за редовен полет. Нейната промоционална стойност важи за полети до края на месец май 2013г., като не включва натоварените периоди около Коледа и Нова година. Полетите с този превозвач обикновено се обслужват от летище Нарита, на което кацат полетите до Северна и Южна Америка и Европа. Не пропускайте да посетите Южната част на летище Нарита, където се разполага най-голямата зона за безмитна търговия в Япония.

Средно цените за полет до Токио от София могат да паднат и до 500€ но единствено благодарение на текущи промоции, каквито понякога дават големите компянии. Към момента Аерофлот и Луфтханза дават такава цена, докато Еър Франс ще ви коства 850€. До Токио не можете да купите самолетен билет с нискобюджетен превозвач, както ви е известно, а компаниите извън вече споменатите, с които можете да получите наистина ниска цена са Турските авиолинии, КЛМ, Австрийските авиолинии.

Не забравяйте, че Токио бе класиран първи сред най-скъпите градове в света  (за сравнение, Лондон е на 25-то място) според Мерсер ЧР, така че се подгответе за пътуването до там с достатъчно средства за да издържите на финансовия натиск, който хотелите, транспорта и другите редови разходи ще ви окажат.  Ако се интересувате от туристическите забележителности в града, посетете сайта на официалния им гид за Токио туризъм.

За да резервирате самолетен билет до Токио сега, обадете се на 02/983 30 90 – Александър Тур.

Comments Off |

Самолетни билети Кайро

Пътуващите често до арабските държави и близкия изток, както и до страни като Сирия, Ливан и Египет, в които политическата обстановка е нестабилна, често ни питат каква е ситуацията със самолетните билети.
В периодите, когато размириците са мащабни и с голям интензитет има ограничения на полетите до Сирия. Пътуващите със самолет до Египет също е редно да проверяват редовно за внезапни ограничения и наложителни промени на вече закупени самолетни билети до Кайро.

Полетите и самолетни билети до Египет и Сирия не се обявяват от превозвачите – самолетните линии предупреждават за проблем единствено, ако такъв се получи с конкретен полет, в конкретен ден и място.

Препоръчителните действия и мерки се публикуват на съответните страници на държавните институции, отговорни за политиката със съответната държава – Министерство на външните работи и службите към посолствата в съответната държава.
Така например, Британското посолство уведоми навреме всички британски граждани, които са в опасност в Дамаск, както и схемата на придвижване обратно. Полетите от Дамаск са били частично възпрепятствани по време на най-интензивните бунтове, но забавянията не са били за продължителен период от време. Много от посолствата на държави, които не са непосредствено застрашени от бунтове (каквото например бе посолството на Унгария в Дамаск) оказваха подкрепа на посланниците от застрашените по-големи западноевропейски държави, както и САЩ и Канада.

Летището в Кайро

Самолетни билети Египет – Кайро

Новият президент на Египет, Мохамед Мурси увери в срещите си от изминалите две седмици, по повод ситуацията в Газа, че Египет продължава да държи на приоритетите си по пътя към мир и просперитет и макар страната да е едва в началото на реформирането си по западен модел (в Египет в момента няма действаща конституция и парламент) пътуванията и престоя на чужденци в момента не се ограничава, освен в районите с размирици, за които и без това не може да се пътува свободно.

Ако сте избрали Египет за вашата следваща туристическа дестинация или ви се налага да пътувате до там, Луфтханза обявява нова промоция на:

Самолетни билети Кайро

В момента самолетен билет до Кайро, Египет е със цена от 309 евро двупосочно. Промоцията важи при следните условия: трябва да купите самолетен билет до Кайро от София до Кайро и обратно с Луфтханза до 20 декември 2012, като периода на заминаване е от 10 декември тази година до последния ден на месец май през 2013-та (не важи за натоварените дни около Рождество и Нова година, както и през пролетните празници края на април и началото на май). Минимален престой: 6 дни, максимален: 3 месеца. Включени са всички такси извън редовните начисления за редовен полет.

За да се възползвате от тази промоция, обадете се сега на туроператора Александър Тур02/983 30 90 и ще получите информация веднага/ ще закупите самолетен билет до Кайро по най-бързия и евтин начин.

Comments Off |

Самолетни билети до Виена

Днес попаднах на този сайт за самолетни билети до Виена. Отлично написан, с добро описание на летищата на Виена, съвсем такива, каквито ги помня. Щеше да е добре да пуснат малко информация за цените на трансферите от отделните летища до най-близките точки на Виена и до условния й център.
Но и така става…

Comments Off |