people

Love and care – промоция с Луфтханза и Нивеа

Промоция – ваучери, безплатен полет и 500 пакета

“козметика за из път” при участие в играта

на Луфтханза и Нивеа

За да участвате в тази специална кампания на Луфтханза, първо е необходимо да харесате страницата им във фейсбук: Луфтханза и Нивеа, след което бивате препратени към апликация, с помощта на която да разкажете своята лична история.

Участието в промоцията изисква лични данни, в стъпка едно трябва да посочите в какви отношения сте с един човек, който е добре да живее в град, различен от вашия (приятелство, колеги или връзка), след което се качва снимка на която сте вие, заедно с този човек. След като посочите мейл и данни за контакт получавате ваучер от Луфтханза за вашето следващо пътуване. Нивеа също участва със своите козметични пакети за пътуване, като подаряват 500 от тях.

Трима от участвалите ще спечелят полети до съответната дестинация, в която сте посочили че живее вашият приятел/приятелка/колега.

Успех на включилите се в играта!

 

Comments Off |

Самолетни билети – Африка

Самолетни билети до Африка – самолетни билети Йоханесбург, Абуджа и Луанда

Промо цени с Луфтханза тази есен и пролетта на 2013

Немския авиопревозвач Луфтханза пуска отлични цени за полети от София до Йоханесбург. Африка е сред по-рядко търсените дестинации за полети по света, стартиращи от софийското летище и за това по-високите цени не са изненада.

В следващите 2 седмици можете да закупите изгодно самолетен билет до Абуджа, Луанда или столицата на ЮАР и да се възползвате от отличните цени на авиокомпанията за да посетите близки, да отидете до Африка като турист или да отидете по каквато и да е причина, но на ниска цена : )

Самолетните билети по тази промоция за евтини самолетни билети до Йоханесбург трябва да купите до 22 ноември.

Периода за който промоцията важи е 12 ноември – 30 април 2013, но не важи за натоварените дни около коледа и нова година, по-конкретно от 17 декември до последния ден на месеца.
Минималния престой преди датата за завръщане е шест нощувки.

Цената е за двупосочен билет с включени такси (извън редовно начисляваните при полети с Луфтханза).

Цените варират в зависимост от това дали има налични по-евтини самолетни билети или са през по-натоварени периоди каквито са уикендите, но най-ниските им стойности стигат до

Йоханесбург – 739
Абуджа – 899
Луанда 919

Резервирайте сега своя евтин самолетен билет до Африка и се възползвайте от качеството на обслужване и немската точност на Lufthansa. Цените са приложими и при резервация с Александър Тур – 983 30 90 (компанията продава самолетни билети вече 21 години на българския пазар).


Абуджа, Нигерия

Comments Off |

Евтини самолетни билети – промоция на Луфтханза

Самолетни билети – промоции от Луфтханза, валидни от 23 август 2012
Цени на самолетните билети от летище София, показани са минималните цени:

Амстердам 179 €*
Брюксел 179 €*
Болоня 179 €*
Барселона 179 €*
Единбург 179 €*
Флоренция 179 €*
Лондон 179 €*
Лисабон 179 €*
Мадрид 179 €*
Милано 179 €*
Париж 179 €*
Прага 179 €*
Рим 179 €*
Венеция 179 €*
Абърдийн 199 €*
Копенхаген 199 €*
Бирмингам 199 €*
Женева 199 €*
Манчестър 199 €*
Ница 199 €*
Стокхолм 199 €*
Цюрих 199 €*

Евтини самолетни билети Луфтханза

Евтини самолетни билети Луфтханза

Самолетните билети са на тази цена при следните условия: Закупуване на билета до 24 юли 2013; Отпътуване в периода 23 август 2012 – 24 юли 2013, минимален престой – една неделя, максимален – 1 година, не са позволени: повторна резервация, престой при междинни кацания; не се връща сумата при отказ. Цените са валидни до изчерпването на билетите по промоцията.

Comments Off |

Промоция с Луфтханза – самолетни билети юни и юли 2012

За лоялните си клиенти, Луфтханза обявява 40 евро отстъпка при резервация на полет до 3-ти юли 2012, другия вторник.

Един от начините сами да се възползвате от тази промоция е като се запишете за бюлетините и промоциите към Луфтханза, с които получавате реални отстъпки при резервация на полет. Практиката да се получават ваучъри и промоционни отстъпки за самолетни билети по мейл е отличен начин да намалите разхода си по пътуване. Все пак, кой би отказал разкошен обяд във Виена, получен благодарение на намаления си самолетен билет : )

Още много добри цени ви очакват на сайта на немския превозвач. Цените до Лондон, които държат трайно високи позиции заради предстоящата Олимпиада, Уимбълдън и доскоро течащите празници около кралското семейство могат да бъдат редуцирани поне малко, ако пътувате с Луфтханза с някой от редовните полети с междинни спирки в някой от големите европейски столици. Ето още няколко добри цени за самолетни билети през лято 2012

Самолетен билет до Тел Авив – традиционно скъпа дестинация – 289 €*
Самолетни билети до Бейрут – от 349 €*
Абу Даби неустоима цена на самолетния билет от 529 €*
Летете до Дубай само за 489 €*
Пекин 549 €*

…и още много на сайта на превозвача.

samoletni bileti lufthansa

Comments Off |