people

САМО ДНЕС – супер разпродажба на самолетни билети с австрийски авиолинии

До полунощ на днешния ден можете да резервирате самолетни билети на неустоимо ниски цени за далечни дестинации.
Офертата е валидна до 23:59 на 15 април 2013 и важи за пътувания от 1 май до 30 юни 2013.

Разпродажбата на самолетни билети е за следните дестинации:
Дубай – от 410 евро
Банкок – от 605 евро
Пекин – от 479 евро
Кайро – от 435 евро
Токио – от 689 евро
Делхи от 635 евро
Амам от 449 евро
Торонто от 745 евро

Резервирайте сега с Александър Тур! Промоцията е валидна под името Rеd weekend BG на Австрийски авиолинии!

Comments Off |

Самолетни билети Токио

Необходим ви е самолетен билет до една от най-далечните дестинации спрямо София, България – Токио? Задачата не е трудна, ако следвате нашия блог и информацията, която публикуваме на нашите страници.
При резервации до 20 декември 2012 Луфтханза ви дава възможност да закупите самолетен билет до Токио (двупосочен, с всички летищни и багажни/ според политиката за багаж на авиокомпанията/ такси) на цена от 599 евро!

Пътуващите често до далечни дестинации като Япония или Австралия знаят колко ниска е тази цена за редовен полет. Нейната промоционална стойност важи за полети до края на месец май 2013г., като не включва натоварените периоди около Коледа и Нова година. Полетите с този превозвач обикновено се обслужват от летище Нарита, на което кацат полетите до Северна и Южна Америка и Европа. Не пропускайте да посетите Южната част на летище Нарита, където се разполага най-голямата зона за безмитна търговия в Япония.

Средно цените за полет до Токио от София могат да паднат и до 500€ но единствено благодарение на текущи промоции, каквито понякога дават големите компянии. Към момента Аерофлот и Луфтханза дават такава цена, докато Еър Франс ще ви коства 850€. До Токио не можете да купите самолетен билет с нискобюджетен превозвач, както ви е известно, а компаниите извън вече споменатите, с които можете да получите наистина ниска цена са Турските авиолинии, КЛМ, Австрийските авиолинии.

Не забравяйте, че Токио бе класиран първи сред най-скъпите градове в света  (за сравнение, Лондон е на 25-то място) според Мерсер ЧР, така че се подгответе за пътуването до там с достатъчно средства за да издържите на финансовия натиск, който хотелите, транспорта и другите редови разходи ще ви окажат.  Ако се интересувате от туристическите забележителности в града, посетете сайта на официалния им гид за Токио туризъм.

За да резервирате самолетен билет до Токио сега, обадете се на 02/983 30 90 – Александър Тур.

Comments Off |

Самолетни билети – Токио

Тази седмица Австрийски авиолинии са включили в своите промоции самолетни билети до Токио на отлична цена. Със своята система red ticket (червен билет, билет с най-ниска цена за даден период), цените до Токио спадат до 274 евро за цели периоди през есента на 2012 за еднопосочен. За сравнение, цените до Токио в едната посока са на стойност приблизително 600 евро за икономична класа, докато бизнес класата е на цена от около 1500 евро за базисна бизнес класа и 2300 евро за бизнес флекс.

Самолетните билети до Токио за връщане до София със системата Червен билет са по-скъпи с около 100 евро.

Токио е обслужвано от две основни летища – Ханеда и Нарита. Превозвачите от Европа обичайно ползват тях, докато азиатските и нисколюджентите, както и вътрешните японски авиолинии използват по-малките летища. Ако пътувате от България, най-вероятно е да кацнете на летището Нарита. Според японските стандарти, летището е първокласно, а японският стандарт се слави с високата си критерийност. Летището е сравнително далеч от самия град, на около 57 км.В момента към летището се строят терминали за азиатски и вътрешнобюджетни полети.

Билетите с намаление, които австрийските авиолинии предлагат са за кацане на летище Нарита, за това предварително проверете какви са връзките за града. Има няколко влакови линии и автобусни превозвачи на  приблизително всеки кръгъл час, но трябва да проверите допълнително за нощните полети. За предпочитане е да вземете влак, така ще избегнете тежкия трафик на Токио.

Внимание - тази промоция важи за резервация на самолетен билет между 1 и 11 август 2012

За да проверите за съществуващи евтини самолетни билети до Токио, обадете се на 02/ 983 33 22Александър Тур. Компанията продава самолетни билети вече 20 години на българския пазар.

 

Comments Off |