people

Самолетни билети – Сеул

Евтини самолетни билети до Азия | Самолетни билети до Сеул и Корея

Самолетните билети до Сеул са скъпи поради голямата дистанция, която трябва да се покрие като горивен разход, както и комбинацията от билети, тъй като от София до Сеул рядко има директни полети. Тази информация не е изненада за никого, тъй като далечните части на Азия, като Япония, Корея и близките до тях държави са със сериозни цени за самолетни билети.

Ако пътувате по маршрута Сеул – София – Сеул нормално е да не откриете директен полет, затова препоръчваме ви да пътувате с Турски Авиолинии. С един полет до Истанбул и директен до Сеул ще стигнете с минимална часова разлика. Ако изберете Луфтханса или Бритиш еъруейс, ще бъдете пренасочени към летищата за домуване на авиолиниите, Мюнхен, Лондон, Берлин и др. и тогава пътуването ви ще се затрудни откъм време.

Друг вариант, който препоръчваме за самолетен билет до Сеул е с междинно кацане в Русия или която и да е азиатска страна по маршрута.

Предимството на турските авиолинии за полет София – Сеул – София е и ниската цена, която превозвачът може да ви даде. Ако пътувате в рамките на месец, двупосочния билет с най-ниска цена ще ви е около 850 евро. Промеждутъка между двете прекачвания ще е по-малко от ден и така няма да се налага да организирате допълнително преспиване в Истанбул. Когато търсите самолетни билети Сеул от София, имайте пред вид и голямата часова разлика при кацане.

Най-ниска цена можете да постигнете в месеците с традиционно нисък трафик, което изключва нова година и Коледните празници. През ненатоварените месеци цената на полет до Сеул от София е приблизително 720 евро в двете посоки. С голямата времева дистанция до вашето пътуване е по-възможно да намерите самолетни билети Сеул с превозвачите Бългерия Еър и Еър Франс. И в двата случая летището за прекачване е Париж.

Ако между полета ви и момента на търсене има повече от 3 месеца и полетът е през делничен ден, цената може да спадне до 600 евро. По-ниска от тази цена можете да постигнете само ако сте абонирани за някой от самолетните превозвачи и те са включили Сеул като текуща промоция. Дори тогава, самолетните билети за тази част на Азия не спадат повече от 540 евро (примерът е с Токио).

За дестинация Сеул няма нискобюджетни полети.

Далечните полети, какъвто е този от София, Париж, Лондон и тн. се обслужват от 2 летища – Сеул Инчеон и Сеул Гимпо. За седем поредни години Сеул Инчеон бива обявано за най-доброто летище в Азия. Критериите за гласуване обхващат не само сградата на летището и нейните удобства и функционалности, но най-вече обслужването. Южна Корея, които са сред лидерите в качеството на обслужване, със сервилност и внимание, които впечатляват всеки западноевропеец, не са пропуснали летището си сред своите цели за висок стандарт в работата с туристи.

Времето за обслужване на летището стига до нечуваните 16 минути средно, при отпътуване, за пристигане процедурата отнема 12 минути. На фона на средностатистическите 60 минути за отпътуване и 40 за посрещане (включва обработка на документи, доставка на багаж, приемане на багаж, чек ин, митническа проверка  и тн.) бързината на служителите на сеулското летище са впечатляващи.

Сред изключителните удобства и допълнителни атракциони, каквито едно летище може да предложи са голф игрище, СПА, частни стаи за преспиване, ледена пързалка, казино, вътрешна градина и дори Музей на корейската култура!

Летище Гимпо е кръстено на близкото градче, към което едно време се е смятало за административна част. То се намира на юг от река Хан. До Сеул се стига с метро.

Красивите градини в летището на Сеул – Инчън

Мостът, който ще свързва летището с Ню Сонгдо

Ако искате да получите отлична цена на самолетния си билет до Сеул, обадете се на 02/983 33 22 - предимството да сте обслужени от компания с 20 годишен опит с продажбата на самолетни билети, с прозрачни такси и цени и бързи резервации – Александър Тур

 

Comments Off |