people

София – Ню Йорк от 559 евро

Самолетни билети София – Ню Йорк – ПРОМОЦИЯ с Австрийски авиолинии за периода 1 ноември 16 декември 2013

Промоцията важи само за посочения период и до изчерпване на свободните места.

Промоцията с цена от 559 евро важи при резервация през туроператор (Александър Тур). Категория билет: RedTicket (самолетен билет с отиване и връщане от София до Ню Йорк; включени всички летищни такси, мили, он-лайн и мобилен чек ин). Таг: newsletter Austrian Airlines.

Самолетни билети, цената на двупосочен до Ню Йорк валиден до 31 октомври 2013, както и след коледните, но включващ новогодишните празници (25 декември 2013 до 6 януари 2013) е 608 € в рамките на промоцията Дискавър Америка.

Обадете се сега и попитайте специализираните в продажбата на самолетни билети агенти за вашия самолетен билет до Америка: 02*983 30 90 (22 години опит в продажбата на самолетни билети).

 

 

Comments Off |

Евтини самолетни билети до Ню Йорк

Оферта от Австрийски авиолинии за евтин самолетен билет София – Ню Йорк

Предложение на седмицата

За да резервирате евтин самолетен билет до Ню Йорк от София на цена от 705 евро, двупосочен, с всички летищни такси и багаж с размер, посочен от авиопревозвачът, обадете се в офисите на Александър Тур, където агентите в отдел Самолетни билети веднага ще резервират място за вас (стига билетите по промоцията да не са изчерпани). Промоционалната цена важи за резервации от 8 до 15 март 2013 в офисите на Александър Тур самолетни билети.

Период на пътуване: до 21 март 2013; от 5 април до 26 юни 2013
Минимален престой: 1 нощувка
Максимален престой: 3 месеца

АКТУАЛНО в Ню Йорк
Можете да видите пълния календар на събитията в Ню Йорк тук. Сред нещата, които могат да ви зарадват при пътуване до Ню Йорк до средата на лятото/ юни е изложбата в МОМА, в която можете да видите “Писък” на Едвард Мунк, изложба – възпоминание, представяща действията на полицията по време на 911. Американското нумизматично общество представя история на парите – изложба. През май можете да видите мачът между Янките и Сиатъл Маринърс, а за любителите на културните мероприятия, Ню Йорк Сити Балет представя съвременни композитори и Дон Кихот.

Ако по света има място, в което календарът изобилства от събития в един-единствен град, това е Ню Йорк. Възползвайте се от офертата на Австрийски авиолинии и купете своя билет сега! 02/ 983 33 22

Comments Off |

Летище Кенеди – Ню Йорк – самолетни билети до Ню Йорк

Евтини самолетни билети Ню Йорк

За да резервирате евтини самолетни билети използвайте услугите на Александър Тур – за разлика от наводнения с оферти пазар от новопоявили се агенции, компанията продава успешно самолетни билети от 21 години.

Пътниците на едно от най-натоварените летища в САЩ – летище Кенеди в Ню Йорк можаха да се насладят на отворения за посетители стар терминал на Trans World Airlines (TWA) този уикенд.
В просторната, обновена зала на терминала пътешествениците със самолетни билети от Ню Йорк до различни дестинации по света имафа възможност да почувстват атмосферата на Златните години на самолетните пътувания – 60-те и 70-те години на миналия век. Архитектурната перла на летище Кенеди, по дизайн на финландско-американския архитект Ееро Сааринен (известен със слабостта си към меките линии в строителството), преживяла своя пик през 1962, когато отваря врати за първи път, днес е осъвременена след ремонт на стойност 20млн долара.

Строежът, започнал през 1956 си поставя за цел да превърне услугата “полет” в луксозно преживяване на духа. Мисията, която ТУА възлага на финландския архитект е “да улови духа на летенето”. За да я изпълни, архитектът се спира на идеята да изобрази птица в полет – с разперени криле. Готовата постройка бързо си спечелва име на архитектурна забележителност. Ако имате самолетен билет София – Ню Йорк и пътя ви минава през летище Кенеди, обърнете внимание на красивата сграда.

След като компанията ТУЕ спира да работи през 2001, терминалът затваря врати. Днес, след неговото обновяване, един от плановете е да се преустрои на хотел.

Comments Off |

Самолетни билети до Ню Йорк

Евтини самолетни

билети до Ню Йорк

с Луфтханза

 

Това лято, при закупуване на билета до 29 август 2012, можете да постигнете отлична цена за пътуване до Ню Йорк – самолетен билет за отиване и връщане с Луфтханза на цена от 709 евро.

Съобразете пътуването си с официалните американски празници, които тази есен са на 3 септември (Ден на труда), 10 октомври 2012 (ден на Колумб), 21 ноември 2012 (Ден на благодарността) и разбира се коледните и новогодишните празници, за които, ако сте уверени се искате да пътувате до Ню Йорк и навсякъде по вътрешните авиолинии, вземете самолетни билети Ню Йорк навреме, още сега.

При направена проверка, самолетните билети по време на официалните американски празници през есента на 2012-та са с около 200 евро отгоре, над посочената по-горе цена, или приблизително около 900 евро за редовен полет. С превозвача Луфтханза имате добри условия за превозване на багаж и компанията е с отлични препоръчи за презокеански пътувания.

Тъй като тази промоция важи за полетите до края на март 2013-та, можете да постигнете и още по-ниска цена за пролетта на следващата година, ако разбира се, вече знаете, че ще имате път до САЩ.

Полетите на Луфтханза с дестинация София – Ню Йорк – София са с прекачване в някое от големите европейски летища, обикновено в Германия, Австрия или Англия, по-често през Виена и Мюнхен, по-рядко през Лондон. При пристигане в Ню Йорк самолетите на авиокомпанията кацат на летище Нюарк Либърти Интернешънъл или на летище Кенеди. И двете летища са основни за града и достъпът до Ню Йорк е възможен чрез всички транспортни средства.

Летище Кенеди е най-натовареното летище в САЩ, следвано от Нуарк Либерти с над 30 млн обслужени пасажери. Тези мощни конгломерати, свързващи различни индустрии, с достъп до пристанищата и отправна точка на железопътния товарен транспорт са сред най-комплексно развитите летища в света, така че трафикът от пасажери е само малка част от полетите, извършвани на тях. Летищата са и отправна точка за карго полети до далечни дестинации като Хонг Конг, Китай, Пекин, Москва и много други.

samoletni bileti new york

самолетни билети ню йорк

Comments Off |