people

Парижкото летище Шарл де Гол

Летище Париж

Шарл де Гол

Самолетни билети до Париж

Парижкото летище Шарл де Гол, едно от най-натоварените в света отвори нова зала в Терминал 2Е. На 6000кв.м. в дизайнерски футуристичен стил се разполагат ресторанти, кафенета, барове и магазини, около красиво оформена вътрешна площадка.
В новата зала можете да се наслаждавате на своето кафе, докато преглеждате пощата си или работите по задачи, докато чакате своя полет. Летище Шарл де Гол в Париж е сред старите летища на Европа и иновациите и подобренията са напълно навременни и на място.

Новата зала на летището е по парижки стилна. Блестящ метал и белота, класически за интериора на летищата, отворени пространства и гледки към излитащите към всички посоки на света самолети, елементи от сградата, които наподобяват самолет и внушават комфорт, уютни малки кафенета с червени столове и кокетни малки кръгли масички, с каквито са покрити тротоарите по центъра на Париж, екрани, по които освен реклами пробягват и интересни клипове – новата зала в Терминал 2Е е приятно място за труд и отмора. Ако разполагате със самолетен билет София – Париж – София с местен превозвач, шансът да попаднете в нея не е голям, тъй като като всяко нововъведение, стремежът е новата зала да обслужва полети до световни дестинации. През октомври обаче, предстои Терминал 2F да се посвети изцяло в обслужването на полети в Европа (Шенген зоната).

2012 отваря път за нови услуги на летище Шарл де Гол, с което практичността при обслужване на пътници и товари се превръща в основна цел. Отварянето на сателитната зала S4 е посветено на дългите полети и самолети с голям капацитет за превоз на пътници.

Comments Off |