people

Промо – 88 евро самолетен билет до Виена

Промо – 88 евро самолетен билет до Виена

Самолетни билети софия – Виена – София

Можете да резервирате самолетен билет на тази неустоима цена само този уикенд до 23:59ч. на 16 декември през Александър Тур и превозвач Австрийски авиолинии.
През този период важи и офертата за още няколко дестинации на отлични цени

Истанбул двупосочен самолетен билет 235 EUR
Атина двупосочен – 345 EUR
Самолетен билет до Кайро с Австрийски авиолинии - 405 EUR
Дубай полет от София – самолетен билет двупосочен от 480 EUR
Самолетен билет до Пекин само 595 EUR
Самолетен билет две посоки от София до Токио и обратно – 620 EUR

Резервирайте бързо! – 02/ 983 30 90

Comments Off |

Австрийски авиолинии – България

Промоции с Red Ticket  и

Австрийски авиолинии

 

Ако пътувате с Австрийски авиолинии, един от най-изгодните первозвачи за самолетни пътувания из територията на Европа, е добре да знаете повече за техните промоции. Австрийски авиолинии предлагат самолетни билети на промоционални цени от летище София и летище Варна, които можете да ползвате, ако сте регистрирани за техния бюлетин – месечно писмо под формата на нюзлетър.

Промоциите към Австрийски линии в момента са в няколко категории: Best of Europe, VARNA SPECIALS, WELCOME TO EUROPE и промо ваучери през нюзлетъра на превозвача.

С текущите промоции можете да достигнете намаление в цената до 88 евро за пътуване до Виена. Както се вижда от предложението по-долу, тази отстъпка за самолетни билети до Виена е валидна през промоцията Welcome to Austria.

С австрийската промоция редтикет (червен билет) отстъпките са без скрити такси и допълнителни плащания. Това им дава голямо предимство пред нискобюджетните полети, в които има допълнително таксуване. Redticket Sofia Vienna може да е двупосочен и включва летищни такси и допустимото за редовните полети количество багаж. На борда на самолета се сервира закуска/храна, полетът ви носи въздушни мили и можете да се чекирате он-лайн или през мобилен телефон с нулево оскъпяване.

Comments Off | Tags: , , ,

Самолетни билети до Виена

Днес попаднах на този сайт за самолетни билети до Виена. Отлично написан, с добро описание на летищата на Виена, съвсем такива, каквито ги помня. Щеше да е добре да пуснат малко информация за цените на трансферите от отделните летища до най-близките точки на Виена и до условния й център.
Но и така става…

Comments Off |