people

Самолетни билети – Африка

Самолетни билети до Африка – самолетни билети Йоханесбург, Абуджа и Луанда

Промо цени с Луфтханза тази есен и пролетта на 2013

Немския авиопревозвач Луфтханза пуска отлични цени за полети от София до Йоханесбург. Африка е сред по-рядко търсените дестинации за полети по света, стартиращи от софийското летище и за това по-високите цени не са изненада.

В следващите 2 седмици можете да закупите изгодно самолетен билет до Абуджа, Луанда или столицата на ЮАР и да се възползвате от отличните цени на авиокомпанията за да посетите близки, да отидете до Африка като турист или да отидете по каквато и да е причина, но на ниска цена : )

Самолетните билети по тази промоция за евтини самолетни билети до Йоханесбург трябва да купите до 22 ноември.

Периода за който промоцията важи е 12 ноември – 30 април 2013, но не важи за натоварените дни около коледа и нова година, по-конкретно от 17 декември до последния ден на месеца.
Минималния престой преди датата за завръщане е шест нощувки.

Цената е за двупосочен билет с включени такси (извън редовно начисляваните при полети с Луфтханза).

Цените варират в зависимост от това дали има налични по-евтини самолетни билети или са през по-натоварени периоди каквито са уикендите, но най-ниските им стойности стигат до

Йоханесбург – 739
Абуджа – 899
Луанда 919

Резервирайте сега своя евтин самолетен билет до Африка и се възползвайте от качеството на обслужване и немската точност на Lufthansa. Цените са приложими и при резервация с Александър Тур – 983 30 90 (компанията продава самолетни билети вече 21 години на българския пазар).


Абуджа, Нигерия

Comments Off |