people

САМО ДНЕС – супер разпродажба на самолетни билети с австрийски авиолинии

До полунощ на днешния ден можете да резервирате самолетни билети на неустоимо ниски цени за далечни дестинации.
Офертата е валидна до 23:59 на 15 април 2013 и важи за пътувания от 1 май до 30 юни 2013.

Разпродажбата на самолетни билети е за следните дестинации:
Дубай – от 410 евро
Банкок – от 605 евро
Пекин – от 479 евро
Кайро – от 435 евро
Токио – от 689 евро
Делхи от 635 евро
Амам от 449 евро
Торонто от 745 евро

Резервирайте сега с Александър Тур! Промоцията е валидна под името Rеd weekend BG на Австрийски авиолинии!

Comments Off |

Самолетни билети Кайро

Пътуващите често до арабските държави и близкия изток, както и до страни като Сирия, Ливан и Египет, в които политическата обстановка е нестабилна, често ни питат каква е ситуацията със самолетните билети.
В периодите, когато размириците са мащабни и с голям интензитет има ограничения на полетите до Сирия. Пътуващите със самолет до Египет също е редно да проверяват редовно за внезапни ограничения и наложителни промени на вече закупени самолетни билети до Кайро.

Полетите и самолетни билети до Египет и Сирия не се обявяват от превозвачите – самолетните линии предупреждават за проблем единствено, ако такъв се получи с конкретен полет, в конкретен ден и място.

Препоръчителните действия и мерки се публикуват на съответните страници на държавните институции, отговорни за политиката със съответната държава – Министерство на външните работи и службите към посолствата в съответната държава.
Така например, Британското посолство уведоми навреме всички британски граждани, които са в опасност в Дамаск, както и схемата на придвижване обратно. Полетите от Дамаск са били частично възпрепятствани по време на най-интензивните бунтове, но забавянията не са били за продължителен период от време. Много от посолствата на държави, които не са непосредствено застрашени от бунтове (каквото например бе посолството на Унгария в Дамаск) оказваха подкрепа на посланниците от застрашените по-големи западноевропейски държави, както и САЩ и Канада.

Летището в Кайро

Самолетни билети Египет – Кайро

Новият президент на Египет, Мохамед Мурси увери в срещите си от изминалите две седмици, по повод ситуацията в Газа, че Египет продължава да държи на приоритетите си по пътя към мир и просперитет и макар страната да е едва в началото на реформирането си по западен модел (в Египет в момента няма действаща конституция и парламент) пътуванията и престоя на чужденци в момента не се ограничава, освен в районите с размирици, за които и без това не може да се пътува свободно.

Ако сте избрали Египет за вашата следваща туристическа дестинация или ви се налага да пътувате до там, Луфтханза обявява нова промоция на:

Самолетни билети Кайро

В момента самолетен билет до Кайро, Египет е със цена от 309 евро двупосочно. Промоцията важи при следните условия: трябва да купите самолетен билет до Кайро от София до Кайро и обратно с Луфтханза до 20 декември 2012, като периода на заминаване е от 10 декември тази година до последния ден на месец май през 2013-та (не важи за натоварените дни около Рождество и Нова година, както и през пролетните празници края на април и началото на май). Минимален престой: 6 дни, максимален: 3 месеца. Включени са всички такси извън редовните начисления за редовен полет.

За да се възползвате от тази промоция, обадете се сега на туроператора Александър Тур02/983 30 90 и ще получите информация веднага/ ще закупите самолетен билет до Кайро по най-бързия и евтин начин.

Comments Off |