people

Самолетни билети – Европа, промо цени на Луфтханза

Самолетни билети до

Венеция, Мадрид, Рим

Промоция самолетни билети с Луфтханза

Текущи промоции за полети с Луфтханза до европейски градове и столици – промо цени на самолетни билети с намаление. Полетите са от София, резервации – до изчерпване на предложенията. Минимален престой от 5 дни, максимален – 1 година. Билетите са двупосочни, с включени такси.

Резервирайте сега! – 983 30 90

Венеция – 159 €*
Мадрид – 169 €*
Рим – 169 €*
Амстердам – 179 €*
Брюксел – 179 €*
Копенхаген – 179 €*
Единбург – 179 €*
Лисабон – 179 €*
Ротердам – 179 €*
Милано 189 €
Париж – 189 €*
Абърдийн – 199 €*
Барселона – 199 €*
Лондон – 199 €*
Берген – 209 €*
Бирмингам – 219 €*
Стокхолм – 219 €*
Цюрих – 219 €*
Ница – 229 €*
Болоня – 239 €*

Comments Off |

Хийтроу – сбогом на старата контролна кула от Терминал 2

Самолетни билети до Лондон Хийтроу

През първите дни на новата 2013-та промените вземат своя дял и старата диспечерска кула на Хийтроу е жертвана в полза на новите проекти за летището в Лондон, като част от £2.5 билионната фаза на проекта. Старата кула бива съборена, за да се построи път на нейно място. Нов терминал следва да бъде отворен през 2014.

 

Кулата е построена през 1955-та от сър Фредерик Гибърт и бе част от облика на натовареното лондонско летище. През 2007-ма диспечерите се преместиха в нова контролна кула и след 60 години служба, тъмночервената постройка е разрушена за да даде път на новото, след като сградите Куиинс билдинг и Европа билдинг бяха унищожени наскоро.

Обновяването на лондонското летище Хийтроу ще оптимизира полетите до британската столица, интересът към която неперкъснато нараства. Мултинационалния облик на Лондон не спира да се обновява, а с обръщението на английския език като интернационален, Обединеното кралство привлича все повече и повече посетители, много от които от трети страни, с надежда за трайна миграция.
Самолетни билети до Лондон се купуват всяка секунда. За много от маршрутите Хийтроу е междинна спирка и полетите там се увеличават като обем ежегодно. Натовареното летище променя приоритетите си и разширява дейността си в името на доброто обслужване на полетите до страната и много от полетите от Европа към Северна и Южна Америка.

Comments Off |

Евтин самолетен билет Лондон

Евтиният самолетен билет до Лондон през 2013 е този билет, който купувате поне два месеца предварително. Опитът показа, че след няколкото големи за страната и столицата на Великобритания събития през изминалата година, сред които Олимпиадата и диамантения юбилей на кралицата, самолетните билети до Лондон могат да скочат като цена и с месеци напред.

Едно от предимствата в такъв случай е да резервирате през местен превозвач – в случая Бългерия Еър. Гратисния период, или можем да го наречем още благодатен период : ) или подходящия за закупуване на евтин самолетен билет до Лондон период е до един месец преди пътуване.

Ако можете да понесете малък престой на друго летище, Луфтханза са компанията, която през 2013 ще продължи да дава отлични цени до Лондон и европейските столици (виж изображението с промоции). Луфтханза свързват два полета с гарантирано висок брой пасажери, каквито са например полетите до Мюнхен или Берлин, след които има бърза връзка до Лондон. Понякога промеждутъка между два такива полета позволява разходка из града, още повече, че Луфтханза се обслужва от централни летища с относително бърз достъп до градовете.

Най-евтини полетите до Лондон остават с нискобюджетните Уиз Еър и Изи Джет. Там правилото през 2013 остава същото – резервирайте достатъчно рано, препоръчително 3 месеца преди отпътуване, за да получите добра цена. Не че следващите цени ще са много по-високи, но е възможно да няма места за удобни за вас полети в добро за пътуване време. Евтините самолетни билети до Лондон могат да са много неизгодни ако летището е далеч и отпътуването от там е например в 3.30 през нощта.

През 2013 във Великобритания и Лондон не се очакват толкова грандиозни събития, каквито се случваха през лятото на изминалата година, но множество по-малки събития ще продължат да оказват влияние върху цената на самолетния билет, пътуването и настаняването в хотел. Двете седмици на модата – през средата на февруари 2013 и края на септември 2013 ще напълнят града с любители и професионалисти от бранша. Нови мюзикъли и атракциони ще предложи британската столица през тази година, сред които поглед от Шард, високата кула, която всеки, посетил града през изминалите две години има на фотоапалата или мобилния си телефон, запечатала някой момент от строежа й. Мюзикъл по песните на Спайс гърлс е сред модерните представления, които си струва да посетите – спектакълът се казва “Вива форевър” и може да се види поне до средата на юни 2013. До месец март е отворено за разходки студиото, в което е сниман Хари Потър.

През 2013 Лондон ще е домакин на множество спортни събития от световен мащаб, сред които NFL International Series Game, Евролига финал / баскетбол и разбира се най-важното за феновете на най-масовия спорт – UEFA Champions League финал. Ежегодния Уимбълдън е в края на юни 2013, а сред останалите интересни ежегодни събития в Лондон през 2013 са и карнавалът в Нотинг Хил, парадите на различни единомисленици и многобройните концерти.

За да резервирате евтин самолетен билет до Лондон и да избегнете натоварените дни и седмици около събитията в британската столица, обадете се сега на 02/ 983 30 90 или елате направо в офиса ни на Лъвов мост – Поп Богомил 44 – Александър Тур.

Comments Off |