people

Самолетни билети Китай

Директен полет Китай

Директни полети до Китай и САЩ

Директен полет до Пекин

Директни полети от София до Китай без прекачване и престой през азиатски летища се планират в скоро време, след като румънските авиолинии и гръцките “Таром” и “Олимпик еъруейз” намалиха полетите си до щатите и интереса към Китай нарастна. В момента от Турция и България, директни полети от Балканите отвъд океана предлага само турската компания Търкиш еърлайнс. Самолетни билети Китай директно скоро ще можете да поръчвате през туроператори и агенции като Александър Тур и директно през авиолиниите.

Трафикът между София и китайските летища се засилва наред с увеличаването на мащаба на търговските връзки с азиатския гигант. Между България и Щатите самолетния трафик също е вече ежедневен и желанието да се прескачат големите европейски летища, които служеха досега като разпределителна точка, както и оптимизирането на цената на билетите кара превозвачите да преразгледат текущото състояние на пазара на самолетни билети до САЩ и самолетни билети до Китай и потока от пътници, който напуска страната пълнейки джобовете на чуждестранни превозвачи може да се пренасочи през местни превозвачи и да намали цената на самолетния билет.

В тази позиция е в момента местния превозвач Би Ейч Еър – BHR. За да пусне трансконтиненталне полети, Би Ейч Еър трябва да наеме самолети с параметри за далечен полет, каквито са Еърбъс А330 или А340. Възобновяването на директните полети от София до Ню Йорк, които бяха прекратени през декември 1999 г. след като Федералните авиационни власти на САЩ забраниха на български авиокомпании да кацат на щатски летища, като вкараха цялата българска гражданска авиация в т.нар. Втора категория, бе наложително.

Освен българи, по линиите Китай Сащ и директните полети от София до Ню Йорк и Пекин пътуват и много чуждестранни граждани от страните съседки на България – Сърбия, Румъния, Гърция и Македония, откъдето също няма директни полети до двете големи държави.

Самолетни билети до Китай ще се предлагат веднага от Александър Тур, щом решението за директни полети се финализира.

За пролетта на 2013 туроператорът предлага неустоима екскурзия до Китай, в която пакетната цена от настаняване, самолетни билети и екскурзии е неколкократно по-ниска от индивидуалното планиране на тур из Китай.

Comments Off | Tags: ,