people

Самолетни билети Кипър

Бългерия Еър и

Кипърски авиолинии

с договор за партньорство

 

България Ер и Кипърските авиолинии се съгласиха на сътрудничество, според което пътниците, пътуващи по дестинация България Кипър България ще могат да си купуват двупосочни билети, използвайки двете авиокомпании.

Подписаният миналата седмица договор – на 24 януари – ще улесни близо 60-те хил. пътници които пътуват до Кипър годишно. Новата спогодба ще увеличи полетите, като намали цената на самолетни билети София Кипър, това е очакваният ефект от сътрудничеството на двете авиокомпании. Както България Ер, така и Кипър авиолинии очакват ръст на превозените пътници. През летните месеци, когато трафикът към дестинация Кипър е увеличен, самолетните билети от София ще са на по-добра цена от досегашната, такива са очакванията на пазара.

В момента полетите от България – София до Кипър – Ларнака и обратно са четири пъти седмично – всеки понеделник, четвъртък, петък и неделя. От София до Пафос полети има всяка събота.

Цената на самолетните билети до Кипър започва от 65 евро за еднопосочен билет и от 130 евро за двупосочен билет , като в цената не са включени летищни и други такси.

Comments Off |