people

Летим с отстъпка с билетите на Австрийски авиолинии

Продажбата на билети за избрани полети на Австрийските авиолинии ще е със сериозна отстъпка в периода 1 Май 2015 – 31 Март 2016г.

 

Промоция на самолетни билети на Австрийски авиолинии

Промоцията, обявена от авиокомпанията важи за полети до 31 Март 2016г. Полетите са от София и Варна с прекачване във Виена, а крайната точка са дестинации, като:

  • Мали, Малдивите
  • Мавриций
  • Коломбо
  • Банкок
  • Делхи

Отстъпките варират от 5% до 15% за Economy class и са фиксирани 10% за Business class.

 

Промоция самолетни билети на Австрийски Авиолинии

Свържете се с нашите агенти продажби на самолетни билети и научете повече за условията на промоцията и списъка на всички, включени в нея дестинации.

✈ АЛЕКСАНДЪР ТУР ✈

Адрес: ул. Поп Богомил 44, София 1202 , България,
тел./факс : 983 30 90, 983 55 68, 0878 41 41 53
e-mail: air_tickets@alexandertour.com
http://samoletnibiletionline.com/

 

———————————————————————

Самолетни билети - промоция

Мечтаете за екзотична почивка? Сега е възможно! 

http://bit.ly/17q7pAI

Comments Off | Tags: , , , , , , , ,

Самолетни билети – как да купим

Ако не се налага да пътувате на определена дата, което за съжаление се случва рядко, най-добре да потърсите last minute оферти – офертите “в последния момент”.

Самолетни билети

Преди години да се купи самолетен билет бе като да се купи билет за влак – трябва да се отиде на място, да се изчакат всички чакащи за обслужване и да се прецени на място цената на самолетния билет на база зададени параметри. Днес пътуващия със самолет спокойно може да се сдобие с билет  посредством травел агент, туристическа агенция или директно от авиолиниите без дори да става от компютъра нао работното си място. Билетите от своя страна бяха отпечатани на хартия с всички защити на редовен документ, което налагаше пътниците да трябва да отидат до определено място за да получат билетите си, както и да се явят доста по-рано на летището за да се чекират.

Днес самолетни билети могат да се купят он-лайн, но процедурата по резервиране на самолетен билет остава в контрола на специалисти, обучени да следят световна дистрибуционна система с директна връзка към авиокомпаниите и летищата. В този смисъл травел агента от съответната туристическа агенция, упълномощена да продава самолетни билети е вашия най-добър приятел, когато купувате самолетен билет.

Само с няколко движения на курсора туроператорът ще намери и сравните хиляди предложения на low-cost превозвачи и редовни авиолинии за да ви предложи оптимална цена и няколко варианта за пътуване. С помощта на травъл агенцията веднага можете да резервирате, заплатите и получите билета си по електронен път, без дори да се налага да напускате дома или офиса си. Самия електронен билет може да ви бъде доставен чрез email или факс и дори по куриер.

Самолетни билети на изгодни цени

Има десетки начини да се сдобиете с намаление когато купувате вашия самолетен билет. Промоции, разпродажба на последни самолетни места, Low-cost авиокомпании и канселирани в последния момент самолетни билети…вече всички авиокомпании по един или друг начин предлагат евтини самолетни билети. Цените на редовните билети се доближават много до стойността на евтините самолетни билети.

Comments Off |