people

Самолетни билети Пловдив – Франкфурт

Райънеър стартира полети от Пловдив до Франкфурт на ниски цени за самолетен билет

Дългоочакваната линия Пловдив – Франкфурт с нискобюджетния авиопревозвач Райън Еър най-сетне стартира и билетите за първия им полет в последния ден на месец март 2013 са изкупени до последния. Редовни полети от Пловдив до Франкфурт започва да изпълнява летище Пловдив до летището в Германия – Хаан. Полетът ще е около час и половина и ще се осъществява по всички правила на нискобюджетните пътувания – с допълнителни оскъпявания за багаж и без специално обслужване по време на полета. Полетите до Германия, дестинация Франкфурт ще се реализират два пъти седмично всеки четвъртък и всяка неделя.

31 март е и началото на трета редовна линия от Пловдив до Лондон, всеки вторник, четвъртък и събота. Предимството да летите с Райънеър е тяхната стратегия като авио превозвач – линията е до малки и отдалечени от големите градове летища, които все пак осигуряват редовна и нескъпа свръзка с автобусен или железопътен транспорт. Това спестява на компанията и високи летищни такси.

Местата в полетите на Райънеър не са фиксирани, подобно тези на неговия конкурент Изи Джет. Също като тях, срещу малка сума можете да запазите място – струва €10 (еднопосочно) и дава възможност на пътниците да запазят места или на първите два реда в самолета, така че да могат да слязат бързо след пристигането или на редовете над крилете които са известни с пространството си ( ред 16-ти и 17-ти). Пасажери с деца под 16 години могат да запазят места в полет на Райън Ер само на 2-ри ред, поради изискванията за безопасност за малките пътници.

Райънеър ще продължи да предлага и услугата си за приоритетно качване на борда, на цена от само €5, като пътниците заплатили тази услуга и тези закупили резервирани места се допускат на борда на самолета първи.

Към декември 2011 г., Райънеър предлага две дестинации от Летище Пловдив – Лондон-Станстед всеки вторник и събота и Франкфурт-Хаан, всеки четвъртък и неделя.

Други специфични изисквания на виокомпания Ryanair са за допустимия ръчен багаж – до 10 кг, с размери 55 x 40 x 20 см. Ограничението за регистрираният багаж е до 32 кг.
Цената на тези евтини самолетни билети не включва: по 5 евро на посока – такса за издаване на билетите и чекиран багаж. Чекиране на 15 килограма багаж в РаянЕър струва 15 евро на посока.

ВАЖНО

Интернет сайтът Ryanair.com ще бъде затворен от 22.00ч. (GMT) в петък 18 май до полунощ в събота 19 май поради обновяване и промяна на сайта. Полетите от Пловдив няма да имат промяна, но от компанията предупредиха пасажерите да се чекират онлайн преди 16.00ч. (GMT) на 18 май.
Новата версия на Ryanair . com ще предложи по-бърз достъп с новата си резервационна система, повече хотели за настаняване и SMS съобщения при закъснения над два часа.

Comments Off |