people

Самолетни билети Осака

Една от най-далечните дестинации за пътуване от България – Осака, се предлага единствено с вариант от смяна на полета, ако първоначалната ви точка на излитане е летище София. Полети с международни превозвачи има от по-големите европейски градове и Истанбул, кацат на летище Кансай в Осака / всъщност извън Осака, летището е върху изкуствен остров в залива на Осака. Както много неща в Япония и летището е зрелищно изпълнено, по японски, с претенцията (и реално) да притежава най-дългият терминал в света. Летище Кансай е изпълнено с японски перфекционизъм, като “спадането” на острова се компенсира със строителни работи от последно поколение.

Летището се обслужва от два терминала. Ккато вече казахме, Терминал 1 е огромно пространство, изпълнено с всички удобства, които едно международно летище може да предложи. Терминал 2 е по-скромен и обслужва нискобюджетни, вътрешни полети и карго. Между двата терминала има шатъл автобус.

С Луфтфанза тази пролет можете да пътувате София – Осака със самолетен билет за 679 € двупосочно. Офертата за тази цена е при закупуване на билет зо 15 май 2013, а отпътуването трябва да се случи това лято, между 2-ри май и последния ден на август 2013. Минималният престой е 6 дни, а максималният – 3 месеца. Самолетният билет до Осака от София ще е с прекачвания, като полетите ще се комбинират така, че да нямате престой на междинните летища.

Тези промо самолетни билети са валидни от 24 април 2013 – попитайте туроператорът Александър Тур за тази промоция и още много варианти за пътуване до Осака.

Comments Off |