people

Летим с отстъпка с билетите на Австрийски авиолинии

Продажбата на билети за избрани полети на Австрийските авиолинии ще е със сериозна отстъпка в периода 1 Май 2015 – 31 Март 2016г.

 

Промоция на самолетни билети на Австрийски авиолинии

Промоцията, обявена от авиокомпанията важи за полети до 31 Март 2016г. Полетите са от София и Варна с прекачване във Виена, а крайната точка са дестинации, като:

  • Мали, Малдивите
  • Мавриций
  • Коломбо
  • Банкок
  • Делхи

Отстъпките варират от 5% до 15% за Economy class и са фиксирани 10% за Business class.

 

Промоция самолетни билети на Австрийски Авиолинии

Свържете се с нашите агенти продажби на самолетни билети и научете повече за условията на промоцията и списъка на всички, включени в нея дестинации.

✈ АЛЕКСАНДЪР ТУР ✈

Адрес: ул. Поп Богомил 44, София 1202 , България,
тел./факс : 983 30 90, 983 55 68, 0878 41 41 53
e-mail: air_tickets@alexandertour.com
http://samoletnibiletionline.com/

 

———————————————————————

Самолетни билети - промоция

Мечтаете за екзотична почивка? Сега е възможно! 

http://bit.ly/17q7pAI

Comments Off | Tags: , , , , , , , ,

София – Ню Йорк от 559 евро

Самолетни билети София – Ню Йорк – ПРОМОЦИЯ с Австрийски авиолинии за периода 1 ноември 16 декември 2013

Промоцията важи само за посочения период и до изчерпване на свободните места.

Промоцията с цена от 559 евро важи при резервация през туроператор (Александър Тур). Категория билет: RedTicket (самолетен билет с отиване и връщане от София до Ню Йорк; включени всички летищни такси, мили, он-лайн и мобилен чек ин). Таг: newsletter Austrian Airlines.

Самолетни билети, цената на двупосочен до Ню Йорк валиден до 31 октомври 2013, както и след коледните, но включващ новогодишните празници (25 декември 2013 до 6 януари 2013) е 608 € в рамките на промоцията Дискавър Америка.

Обадете се сега и попитайте специализираните в продажбата на самолетни билети агенти за вашия самолетен билет до Америка: 02*983 30 90 (22 години опит в продажбата на самолетни билети).

 

 

Comments Off |

Агенция за самолетни билети

Агенция или бюро за самолетни билети е най-използвания все още метод в България за резервации на самолетни билети по няколко причини: професионалните агенти, продаващи самолетни билети имат достъп до много повече информация и полети, от сайтовете, които продават билети он-лайн; могат да ви помогнат с бързото осъществяване на връзки при далечни полети и да ви дадат най-добра цена за конкретен период от време. Обучените да продават сам. билети агенти действат по-професионално от когото и да е нормален потребител на сайт за такава услуга.

Агенциите за подобни продажби най-често са разположени в центъра на големите градове, но и в много по-малки градове от страната, можете да купите самолетен билет, стига да има туристическа агенция, която често ги продава като част от туристическите си услуги.

Бърз начин да работите с професионалист в търсенето на изгодна оферта за самолетен билет е да се обадите по телефона или да пишете мейл – там информацията ще е максимално подробна.

Ако сте в София, агенция Александър Тур предлага продажба на самолетни билети, които допълнително могат да се съчетаят с екскурзия, круиз и хотелско настаняване при запитване.

Адресът на агенцията е:

София 1202
ул. Поп Богомил № 44
телефонът за запитвания и резервации е (02) 983 55 68

Comments Off |