people

Уиз Еър с увеличен брой полети в Европа и Дубай

Полети Дубай – София

Полети от София до Малмьо

Нискобюджетния авио превозвач Уиз Еър ще увеличи с над 20% полетите си от София, след като авиокомпанията реши да прибави четвърти самолет към Софийския си авио парк. “Уиз еър” (Wizz Air). Не става ясно, дали самолетът ще бъде чисто нов, или наследство от някоя от линиите с намален обем, каквито са някои полети във вътрешността на Европа.

Превозвачът няма да прибавя към момента нов маршрут към вече съществуващите 16 маршрута от и до София, а ще увеличи броя на местата и честотата на полетите. Новини има за дестинации Дубай и Малмьо. Полети до Швеция ще има по два пъти седмично от 16 май 2014 година.

Самолетни билети до Малмьо

Самолетни билети до Малмьо Швеция

 
Прибавянето на нов самолет е добра новина за българите, които редовно закупуват самолетни билети он Уиз Еър до водещи столици като Лондон, Рим, Берлин и Париж. Полетите на територията на Европа следва да са достъпни – това цели компанията – и разчитайки на намаления трафик в ранните часове на деня, каквито най-често са полетите от София, предлага ниска цена, конкурираща наземния транспорт.

“Уиз еър” вече обяви повече полети до летищата Лутън, Бергамо и Шарлероа.

Освен европейските маршрути, четвъртият самолет в семейството на авиолинията ще обслужва и дългоочакваните полети до Дубай, които стартират от София от 29 октомври 2013.

Научете повече за евтините полети на Уиз тук: 02/983 30 90

Самолетни билети до Дубай

Самолетни билети до Дубай

 

Comments Off |