people

Как да резервираме билет през Уиз Еър

Може би много от вас, пътниците, пътуващи често из Европа знаят за политиката на Уиз Еър да променя цената на билетите в зависимост от това колко често посещавате сайта.

Обществена тайна е, че цената на самолетен билет, ако посещавате сайта за първи път ще е различна от цената, която сайтът на Уиз Еър ще ви даде, ако системата им установи, че посещавате сайта за втори или н-ти пореден път. Реакцията с повишената цена на самолетния билет купен през нискобюджетния самолетен превозвач Wizz air се начислява, ако позволявате техния сайт да подава cookies/ кукис към вашия сайт и съответно да проследява кое подред е вашето посещение.

За това никога не забравяйте да забраните кукис – disable cookies for wizz air когато търсите самолетен билет през техния сайт. Така няма да получите висока цена за абсолютно същия ден, полет и дестинация, които струват по-малко на посетителя, който за първи път попада на сайта на евтиния самолетен превозвач.

През ноември 2012 самолетните билети през уиз еър отново предлагат ниски цени до водещи европейски дестинации. В средата на месеца цената за самолетен билет до Лондон е 123 лева (еднопосочен билет; Лутън), а в края на месеца (29, 30 ноември) и началото на декември цената за еднопосочен самолетен билет до Лондон е 103 лева. Действително това са ниски цени за самолетно пътуване и ви съветваме да се възползвате от тях.  Не забравяйте, че Уиз прилагат доста допълнителни такси, като такса за резервация на полет (32лв), такси за багаж и прочее невидими суми, които в крайна сметка усложняват бюджета и го довеждат до стойността на нормален билет за редовен полет. Транспортът до Лутън също е доста скъп.

Comments Off |

Самолетни билети Дюселдорф – шопинг в Германия

Промо евтини самолетни билети с Луфтханза за следващите месеци. Тази промоция на самолетни билети до Дюселдорф, Франкфурт, Мюнхен, Берлин, Бремен, Колон, Дрезден, Фридрихшафен, Хамбург, Лайпциг, Нюрмберг, Падеборн и Щутгард – големите немски градове и столицата е за двупосочен билет с всички такси. Със звездички са обозначени подробности по офертата – при какъв период на резервация е валидна цената.

Цените към 17 октомври започват от 119 евро за двупосочен самолетен билет до Дюселдорф, столицата на немската мода. Посетете днес Кьонигсале срещу само 60 евро в едната посока!

ШОПИНГ В ДЮСЕЛДОРФ

Булевардът на модата в Дюселдорф – Кьонигсале (Булевардът на Краля) се проточва покрай живописния канал, минаващ през града, столица на Вестфалската област. Световни дизайнерски марки имат свое представителство и шоурум на булеварда и популярността на улицата довежда много туристи, дошли на шопинг в Германия – в страната няма по-известна шопинг улица от тази. В продължение ан един километър са наредени марки като Bulgari, Armani, Hermès, Burberry, Calvin Klein, Prada, Chanel и много други.
За разлика от Париж, пазаруването на модни облекла в Германия е тихо, луксозно и спокойно преживяване. В Германия контролът върху репликите е изключително стриктен (така, както само немците успяват да бъдат стриктни във всяко едно отношение). Доверието, което този пазар изгражда не е напразно – булевардът регистрира много високи приходи от продажби всяка година.

Конигсале е приятен за разходка дори да нямате покупателната способност на западноевропеец. И от двете страни на булеварда се редят кафенета с примамлив дизайн и отлични напитки. Източната страна на булеварда е запазена територия за модните магазини и шоуруми, докато западната е разнообразена от банки, офиси и хотели.

Дюселдорф, с централното си разположение в страната е негласно определен като модна столица на Германия. Модни изложения, панаир и всякакви събития допълват обособяването му като център на модта и шопинга. Не случайно Луфтханза подкрепят държавната политика да улесни туризма и шопинга в града, като предлага билети на ниска цена. С двупосочен евтин самолетен билет до Дюселдорф можете буквално да „отскочите” до града, за да напазарувате, стига финансовите ви възможности да го позволяват. Отношението в магазините е безупречно и асистентите говорят добър английски, за разлика от много от френските си колеги.

Още самолетни цени при пътуване с авиокомпания Луфтханза

Дюселдорф – самолетни билети от 119 €*
Франкфурт на Майн – самолетни билети от 119 €*
Мюнстер – самолетни билети от 179 €***
Падеборн – самолетни билети от 179 €***
Мюнхен – самолетни билети от 119 €*
Лайпциг – самолетни билети от 179 €***
Берлин – самолетни билети от 159 €**
Бремен – самолетни билети от 179 €***
Колон – самолетни билети от 159 €**
Дрезден – самолетни билети от 179 €***
Фридрихшафен – самолетни билети от 179 €***
Хамбург – самолетни билети от 179 €***
Хановер – самолетни билети от 179 €***

* При налични свободни места
** Резервация след поне 2 седмици
*** Резервация за полет след поне 3 седмици

Резервирайте самолетни билети с Александър Тур – 02/983 30 90

Comments Off | Tags: , ,

Летище Кенеди – Ню Йорк – самолетни билети до Ню Йорк

Евтини самолетни билети Ню Йорк

За да резервирате евтини самолетни билети използвайте услугите на Александър Тур – за разлика от наводнения с оферти пазар от новопоявили се агенции, компанията продава успешно самолетни билети от 21 години.

Пътниците на едно от най-натоварените летища в САЩ – летище Кенеди в Ню Йорк можаха да се насладят на отворения за посетители стар терминал на Trans World Airlines (TWA) този уикенд.
В просторната, обновена зала на терминала пътешествениците със самолетни билети от Ню Йорк до различни дестинации по света имафа възможност да почувстват атмосферата на Златните години на самолетните пътувания – 60-те и 70-те години на миналия век. Архитектурната перла на летище Кенеди, по дизайн на финландско-американския архитект Ееро Сааринен (известен със слабостта си към меките линии в строителството), преживяла своя пик през 1962, когато отваря врати за първи път, днес е осъвременена след ремонт на стойност 20млн долара.

Строежът, започнал през 1956 си поставя за цел да превърне услугата “полет” в луксозно преживяване на духа. Мисията, която ТУА възлага на финландския архитект е “да улови духа на летенето”. За да я изпълни, архитектът се спира на идеята да изобрази птица в полет – с разперени криле. Готовата постройка бързо си спечелва име на архитектурна забележителност. Ако имате самолетен билет София – Ню Йорк и пътя ви минава през летище Кенеди, обърнете внимание на красивата сграда.

След като компанията ТУЕ спира да работи през 2001, терминалът затваря врати. Днес, след неговото обновяване, един от плановете е да се преустрои на хотел.

Comments Off |

Австрийски авиолинии – България

Промоции с Red Ticket  и

Австрийски авиолинии

 

Ако пътувате с Австрийски авиолинии, един от най-изгодните первозвачи за самолетни пътувания из територията на Европа, е добре да знаете повече за техните промоции. Австрийски авиолинии предлагат самолетни билети на промоционални цени от летище София и летище Варна, които можете да ползвате, ако сте регистрирани за техния бюлетин – месечно писмо под формата на нюзлетър.

Промоциите към Австрийски линии в момента са в няколко категории: Best of Europe, VARNA SPECIALS, WELCOME TO EUROPE и промо ваучери през нюзлетъра на превозвача.

С текущите промоции можете да достигнете намаление в цената до 88 евро за пътуване до Виена. Както се вижда от предложението по-долу, тази отстъпка за самолетни билети до Виена е валидна през промоцията Welcome to Austria.

С австрийската промоция редтикет (червен билет) отстъпките са без скрити такси и допълнителни плащания. Това им дава голямо предимство пред нискобюджетните полети, в които има допълнително таксуване. Redticket Sofia Vienna може да е двупосочен и включва летищни такси и допустимото за редовните полети количество багаж. На борда на самолета се сервира закуска/храна, полетът ви носи въздушни мили и можете да се чекирате он-лайн или през мобилен телефон с нулево оскъпяване.

Comments Off | Tags: , , ,