people

Евтин самолетен билет Лондон

Евтиният самолетен билет до Лондон през 2013 е този билет, който купувате поне два месеца предварително. Опитът показа, че след няколкото големи за страната и столицата на Великобритания събития през изминалата година, сред които Олимпиадата и диамантения юбилей на кралицата, самолетните билети до Лондон могат да скочат като цена и с месеци напред.

Едно от предимствата в такъв случай е да резервирате през местен превозвач – в случая Бългерия Еър. Гратисния период, или можем да го наречем още благодатен период : ) или подходящия за закупуване на евтин самолетен билет до Лондон период е до един месец преди пътуване.

Ако можете да понесете малък престой на друго летище, Луфтханза са компанията, която през 2013 ще продължи да дава отлични цени до Лондон и европейските столици (виж изображението с промоции). Луфтханза свързват два полета с гарантирано висок брой пасажери, каквито са например полетите до Мюнхен или Берлин, след които има бърза връзка до Лондон. Понякога промеждутъка между два такива полета позволява разходка из града, още повече, че Луфтханза се обслужва от централни летища с относително бърз достъп до градовете.

Най-евтини полетите до Лондон остават с нискобюджетните Уиз Еър и Изи Джет. Там правилото през 2013 остава същото – резервирайте достатъчно рано, препоръчително 3 месеца преди отпътуване, за да получите добра цена. Не че следващите цени ще са много по-високи, но е възможно да няма места за удобни за вас полети в добро за пътуване време. Евтините самолетни билети до Лондон могат да са много неизгодни ако летището е далеч и отпътуването от там е например в 3.30 през нощта.

През 2013 във Великобритания и Лондон не се очакват толкова грандиозни събития, каквито се случваха през лятото на изминалата година, но множество по-малки събития ще продължат да оказват влияние върху цената на самолетния билет, пътуването и настаняването в хотел. Двете седмици на модата – през средата на февруари 2013 и края на септември 2013 ще напълнят града с любители и професионалисти от бранша. Нови мюзикъли и атракциони ще предложи британската столица през тази година, сред които поглед от Шард, високата кула, която всеки, посетил града през изминалите две години има на фотоапалата или мобилния си телефон, запечатала някой момент от строежа й. Мюзикъл по песните на Спайс гърлс е сред модерните представления, които си струва да посетите – спектакълът се казва “Вива форевър” и може да се види поне до средата на юни 2013. До месец март е отворено за разходки студиото, в което е сниман Хари Потър.

През 2013 Лондон ще е домакин на множество спортни събития от световен мащаб, сред които NFL International Series Game, Евролига финал / баскетбол и разбира се най-важното за феновете на най-масовия спорт – UEFA Champions League финал. Ежегодния Уимбълдън е в края на юни 2013, а сред останалите интересни ежегодни събития в Лондон през 2013 са и карнавалът в Нотинг Хил, парадите на различни единомисленици и многобройните концерти.

За да резервирате евтин самолетен билет до Лондон и да избегнете натоварените дни и седмици около събитията в британската столица, обадете се сега на 02/ 983 30 90 или елате направо в офиса ни на Лъвов мост – Поп Богомил 44 – Александър Тур.

Comments Off |

Промо – 88 евро самолетен билет до Виена

Промо – 88 евро самолетен билет до Виена

Самолетни билети софия – Виена – София

Можете да резервирате самолетен билет на тази неустоима цена само този уикенд до 23:59ч. на 16 декември през Александър Тур и превозвач Австрийски авиолинии.
През този период важи и офертата за още няколко дестинации на отлични цени

Истанбул двупосочен самолетен билет 235 EUR
Атина двупосочен – 345 EUR
Самолетен билет до Кайро с Австрийски авиолинии - 405 EUR
Дубай полет от София – самолетен билет двупосочен от 480 EUR
Самолетен билет до Пекин само 595 EUR
Самолетен билет две посоки от София до Токио и обратно – 620 EUR

Резервирайте бързо! – 02/ 983 30 90

Comments Off |

Самолетни билети Токио

Необходим ви е самолетен билет до една от най-далечните дестинации спрямо София, България – Токио? Задачата не е трудна, ако следвате нашия блог и информацията, която публикуваме на нашите страници.
При резервации до 20 декември 2012 Луфтханза ви дава възможност да закупите самолетен билет до Токио (двупосочен, с всички летищни и багажни/ според политиката за багаж на авиокомпанията/ такси) на цена от 599 евро!

Пътуващите често до далечни дестинации като Япония или Австралия знаят колко ниска е тази цена за редовен полет. Нейната промоционална стойност важи за полети до края на месец май 2013г., като не включва натоварените периоди около Коледа и Нова година. Полетите с този превозвач обикновено се обслужват от летище Нарита, на което кацат полетите до Северна и Южна Америка и Европа. Не пропускайте да посетите Южната част на летище Нарита, където се разполага най-голямата зона за безмитна търговия в Япония.

Средно цените за полет до Токио от София могат да паднат и до 500€ но единствено благодарение на текущи промоции, каквито понякога дават големите компянии. Към момента Аерофлот и Луфтханза дават такава цена, докато Еър Франс ще ви коства 850€. До Токио не можете да купите самолетен билет с нискобюджетен превозвач, както ви е известно, а компаниите извън вече споменатите, с които можете да получите наистина ниска цена са Турските авиолинии, КЛМ, Австрийските авиолинии.

Не забравяйте, че Токио бе класиран първи сред най-скъпите градове в света  (за сравнение, Лондон е на 25-то място) според Мерсер ЧР, така че се подгответе за пътуването до там с достатъчно средства за да издържите на финансовия натиск, който хотелите, транспорта и другите редови разходи ще ви окажат.  Ако се интересувате от туристическите забележителности в града, посетете сайта на официалния им гид за Токио туризъм.

За да резервирате самолетен билет до Токио сега, обадете се на 02/983 30 90 – Александър Тур.

Comments Off |

Самолетни билети Кайро

Пътуващите често до арабските държави и близкия изток, както и до страни като Сирия, Ливан и Египет, в които политическата обстановка е нестабилна, често ни питат каква е ситуацията със самолетните билети.
В периодите, когато размириците са мащабни и с голям интензитет има ограничения на полетите до Сирия. Пътуващите със самолет до Египет също е редно да проверяват редовно за внезапни ограничения и наложителни промени на вече закупени самолетни билети до Кайро.

Полетите и самолетни билети до Египет и Сирия не се обявяват от превозвачите – самолетните линии предупреждават за проблем единствено, ако такъв се получи с конкретен полет, в конкретен ден и място.

Препоръчителните действия и мерки се публикуват на съответните страници на държавните институции, отговорни за политиката със съответната държава – Министерство на външните работи и службите към посолствата в съответната държава.
Така например, Британското посолство уведоми навреме всички британски граждани, които са в опасност в Дамаск, както и схемата на придвижване обратно. Полетите от Дамаск са били частично възпрепятствани по време на най-интензивните бунтове, но забавянията не са били за продължителен период от време. Много от посолствата на държави, които не са непосредствено застрашени от бунтове (каквото например бе посолството на Унгария в Дамаск) оказваха подкрепа на посланниците от застрашените по-големи западноевропейски държави, както и САЩ и Канада.

Летището в Кайро

Самолетни билети Египет – Кайро

Новият президент на Египет, Мохамед Мурси увери в срещите си от изминалите две седмици, по повод ситуацията в Газа, че Египет продължава да държи на приоритетите си по пътя към мир и просперитет и макар страната да е едва в началото на реформирането си по западен модел (в Египет в момента няма действаща конституция и парламент) пътуванията и престоя на чужденци в момента не се ограничава, освен в районите с размирици, за които и без това не може да се пътува свободно.

Ако сте избрали Египет за вашата следваща туристическа дестинация или ви се налага да пътувате до там, Луфтханза обявява нова промоция на:

Самолетни билети Кайро

В момента самолетен билет до Кайро, Египет е със цена от 309 евро двупосочно. Промоцията важи при следните условия: трябва да купите самолетен билет до Кайро от София до Кайро и обратно с Луфтханза до 20 декември 2012, като периода на заминаване е от 10 декември тази година до последния ден на месец май през 2013-та (не важи за натоварените дни около Рождество и Нова година, както и през пролетните празници края на април и началото на май). Минимален престой: 6 дни, максимален: 3 месеца. Включени са всички такси извън редовните начисления за редовен полет.

За да се възползвате от тази промоция, обадете се сега на туроператора Александър Тур02/983 30 90 и ще получите информация веднага/ ще закупите самолетен билет до Кайро по най-бързия и евтин начин.

Comments Off |