people

Агенция за самолетни билети

Агенция или бюро за самолетни билети е най-използвания все още метод в България за резервации на самолетни билети по няколко причини: професионалните агенти, продаващи самолетни билети имат достъп до много повече информация и полети, от сайтовете, които продават билети он-лайн; могат да ви помогнат с бързото осъществяване на връзки при далечни полети и да ви дадат най-добра цена за конкретен период от време. Обучените да продават сам. билети агенти действат по-професионално от когото и да е нормален потребител на сайт за такава услуга.

Агенциите за подобни продажби най-често са разположени в центъра на големите градове, но и в много по-малки градове от страната, можете да купите самолетен билет, стига да има туристическа агенция, която често ги продава като част от туристическите си услуги.

Бърз начин да работите с професионалист в търсенето на изгодна оферта за самолетен билет е да се обадите по телефона или да пишете мейл – там информацията ще е максимално подробна.

Ако сте в София, агенция Александър Тур предлага продажба на самолетни билети, които допълнително могат да се съчетаят с екскурзия, круиз и хотелско настаняване при запитване.

Адресът на агенцията е:

София 1202
ул. Поп Богомил № 44
телефонът за запитвания и резервации е (02) 983 55 68

Comments Off |