people

6 промо евтини самолетни билети до Чикаго, Ню Йорк, Вашингтон, Буенос Айрес и Хавана

Авиокомпания КЛМ представя най-новата си промо цена за евтини самолетни билети до Чикаго, евтини самолетни билети до Вашингтон и наистина евтини самолетни билети до Ню Йорк.

Чикаго от € 514
Ню Йорк от € 514
и Вашингтон също с цена € 514
За двупосочни самолетни билети с вкл. летищни такси

Още промоции:
Пекин от € 570
Буенос Айрес от € 690*
и неустоимата цена до Хавана от € 750*

Промоционалните цени са с валидност към 17 октомври 2013 и са обект на промяна при изчерпване на местата по промоцията и промени в полетите. Цената на самолетния билет до Хавана е валидна при пътуване в периода 9-11 декември 2013. Самолетните билети до Буенос Айрес на цена от 690 евро са ограничени, следващата ценова група е от 1400 евро за края на ноември и началото на декември 2013; цени от 1049 евро са най-ниските при пътуване през месец март 2014.

*Самолетни билети Буенос Айрес и Хавана – промо при резервации направени до 22 октомври 2013 и пътувания, направени до 11 април 2014. Не важи за периода 20 декември 2013 – 8 януари 2014. Минимален престой от 7 дни, максимален – 1 месец.

Comments Off |

София – Ню Йорк от 559 евро

Самолетни билети София – Ню Йорк – ПРОМОЦИЯ с Австрийски авиолинии за периода 1 ноември 16 декември 2013

Промоцията важи само за посочения период и до изчерпване на свободните места.

Промоцията с цена от 559 евро важи при резервация през туроператор (Александър Тур). Категория билет: RedTicket (самолетен билет с отиване и връщане от София до Ню Йорк; включени всички летищни такси, мили, он-лайн и мобилен чек ин). Таг: newsletter Austrian Airlines.

Самолетни билети, цената на двупосочен до Ню Йорк валиден до 31 октомври 2013, както и след коледните, но включващ новогодишните празници (25 декември 2013 до 6 януари 2013) е 608 € в рамките на промоцията Дискавър Америка.

Обадете се сега и попитайте специализираните в продажбата на самолетни билети агенти за вашия самолетен билет до Америка: 02*983 30 90 (22 години опит в продажбата на самолетни билети).

 

 

Comments Off |

Самолетни билети до Пекин

Самолетни билети Китай

Самолетни билети до Пекин

Най-бързите и изгодни полети до Пекин обикновено са въпрос на добро планиране и навременно „улавяне” на промо оферти, организирани от превозвачите, които стартират полетите си от София – начело с Луфтханза, Катар Еъруейс, Аерофлот, Турските авиолинии и още десетина.

Авиокомпаниите осъществяват редовни полети от България до Пекин от София. Самолетни билети до Пекин можете да резервирате и от съседни държави, със съответното оскъпяване – столицата на Румъния – Букурещ и от Солун. Полетите от Букурещ са особено полезни за пътуващите от Североизточна България. Компаниите, които предлагат самолетни билети до Пекин за полети от Букурещ са Lufthansa, Turkish Airlines, Qatar Airways, Austrian Airlines и KLM.

Пътуване от Пекин към София е най-добре да организирате на място, ако престоя ви в Китай е продължителен. Обикновено обаче, самолетни билети с потегляне от Пекин са на по-добри цени, ако се купят от България като част от двупосочен билет. Евтини самолетни билети София- Пекин се предлагат от руската авиокомпания Аерофлот, от немската Луфтханза и от Катар Еъруейс. Полетите от София до Пекин са с поне едно прекачване и отнемат общо 12 – 15 часа.

Веднъж кацнали в Пекин, безспорно ще изпитате дискомфорта на непознатата азиатска азбука. Нищо в нейното съдържание не напомня нещо познато на европееца. Много от летищата са осигурили паралелни табели на английски, но в самия град Пекин можете да се затрудните с посоките и надписите.

Като далечна дестинация, Пекин обикновено посреща българските пасажери на Международно Летище Пекин (IATA код PEK / BJS), чието пълно наименование е Международно Летище Столица Бейджинг. Летището се намира на 30 км от града и наред с това в Банкок е едно от най-натоварените в Азия. Три авиокомпании имат за дом летището – националния превозвач Еър Чайна, Китайските Южни Авиолинии и Хайнан. От приблизително 5 години летището разполага с трети терминал, който освен Еър Чайна, обслужва и част от 78-те млн. пътници годишно.

Цена на полет София – Пекин
В момента Луфтханза предлага изгодни полети до Пекин на цени от 595 евро за двупосочен билет с всички летищни такси. По-скъпите самолетни билети до Пекин са от порядъка на цена от 958 евро (цените са за полети през периода на есен 2013 до новата година на 2014-та но без натоварените дни около самата нова година и Коледа).

За да резервирате своя полет до Пекин, свържете се с Александър Тур – агенцията има 22 години опит в продажбата на самолетни билети и почти нулеви негативни оценки като туристически партньор.

Comments Off |