people

Евтини самолетни билети до Ню Йорк

Оферта от Австрийски авиолинии за евтин самолетен билет София – Ню Йорк

Предложение на седмицата

За да резервирате евтин самолетен билет до Ню Йорк от София на цена от 705 евро, двупосочен, с всички летищни такси и багаж с размер, посочен от авиопревозвачът, обадете се в офисите на Александър Тур, където агентите в отдел Самолетни билети веднага ще резервират място за вас (стига билетите по промоцията да не са изчерпани). Промоционалната цена важи за резервации от 8 до 15 март 2013 в офисите на Александър Тур самолетни билети.

Период на пътуване: до 21 март 2013; от 5 април до 26 юни 2013
Минимален престой: 1 нощувка
Максимален престой: 3 месеца

АКТУАЛНО в Ню Йорк
Можете да видите пълния календар на събитията в Ню Йорк тук. Сред нещата, които могат да ви зарадват при пътуване до Ню Йорк до средата на лятото/ юни е изложбата в МОМА, в която можете да видите “Писък” на Едвард Мунк, изложба – възпоминание, представяща действията на полицията по време на 911. Американското нумизматично общество представя история на парите – изложба. През май можете да видите мачът между Янките и Сиатъл Маринърс, а за любителите на културните мероприятия, Ню Йорк Сити Балет представя съвременни композитори и Дон Кихот.

Ако по света има място, в което календарът изобилства от събития в един-единствен град, това е Ню Йорк. Възползвайте се от офертата на Австрийски авиолинии и купете своя билет сега! 02/ 983 33 22

Comments are closed.