people

Air Serbia с полети от София

Евтини самолетни двупосочни билети до Белград

Летище София ще стартира редица нови полети със сръбската авиокомпания Еър Сърбия

Националният превозвач на Сърбия – Air Serbia планира да предложи няколко нови дестинации с начална точка София 30 март 2014 г., когато влиза в сила лятното разписание на столичното летище.  Градовете, до които сръбската авиолиния ще лети включват – в България – Варна, а извън страната – Бейрут и Будапеща. През май броят на дестинациите ще се увеличи с полети до Варшава и Киев. Полетите  до Будапеща, Киев и София, както и до Полша – Варшава ще са ежедневни, а тези до Варна и Бейрут ще се изпълняват три пъти седмично, като през лятото на 2014 ще се увеличат до ежедневни.

За пътниците до сръбската столица Белград се предлагат промоционални двупосочни билети  на цени от 149 евро с полети до София и Варна. Главното летище на Белград и квартира на Ер Сърбия, летище Никола Тесла предлага бързи връзки към градове и столици като Рим, Копенхаген, Париж, Амстердам, Прага, Милано, Стокхолм, Дюселдорф, Берлин, Москва, Цюрих и Брюксел. Цените до дестинации като Будапеща, Киев и Варшава са от порядъка на 99 евро/ най-ниска цена, 129 евро и 219 евро до Бейрут.

Новото балканско сътрудничество е от полза за всички страни на полуострова. За полетите в района се прилагат специални тарифи.

По линиите до София, Варна и Будапеща, ще летят самолети ATR72.

За допълнителна информация и резервации – свържете се с Александър Тур – вашата агенция за самолетни билети.

Самолетни билети Белград

Comments are closed.